top of page

Coaching op locatie of online

Ben jij de enige in jouw organisatie die aan de slag wil met piramideschrijven? Heb je een gerichte leervraag die je liever één-op-één met de trainer bespreekt? Of wil je het Pyramid Principle gewoon in zo min mogelijk tijd in de vingers krijgen? Dan is een individuele coaching de beste oplossing.  

We kunnen naar je toe komen of je online coachen. Een combinatie is natuurlijk ook denkbaar. 

 

Een coaching kan bestaan uit: 

  • twee of drie korte bijeenkomsten (op locatie of via MS Teams, Skype of Zoom); 

  • schriftelijke feedback op eigen teksten; 

  • kort overleg (telefonisch of via MS Teams, Skype of Zoom;

Het is mogelijk dat de coaching zich alleen richt op de methode van piramideschrijven. Daarnaast kun je werken aan vaardigheden als helder formuleren, aantrekkelijk schrijven en argumenteren. 

  

Het voordeel van coaching is dat je optimaal gericht aan de slag kunt. Het leertraject kost je minder tijd dan bij een training. Bovendien kun je het gemakkelijker plannen zoals het jou uitkomt. 

“Ik krijg nu
sneller akkoord
op mijn voorstellen!

Werk je thuis aan een beleids- of adviestekst, offerte of andere tekst? Loop je aan tegen een writers block? Twijfel je aan de opbouw van de tekst? Is je tekst wel beknopt genoeg en begrijpelijk? Of wil je gewoon even klankborden met een tekstexpert? 

 

Wij bieden je graag een minicoaching. Deze bestaat uit twee keer online overleg via Microsoft Teams, Zoom of Skype. In het eerste contact verkennen we je vraag en denken we met je mee. In het tweede contact geven we je advies en/of feedback op je tekst. 

 

We bieden de minicoaching nu aan tegen een speciaal tarief: € 200,- (vrij van btw).  

bottom of page